Ingrediente pentru 12 briose
200 g visine fara samburi
200 g budinca de vanilie gata preparata
175 g unt
175 g zahăr
300 g făină alba bl 00
1 praf de copt
3 ouă
75 ml lapte
2 zahar vanilat
Se freaca bine untul cu zaharul si vanilia, adaugam apoi, faina cernuta impreuna cu un praf de sare si praful de copt.
Ouale se amesteca impreuna cu laptele si se toarna peste compozitia cu unt.
Se mixeaza bine 4-5 minute pana cand compozitia obtinuta este omogena si fina.
Se toarna cate o lingura in formele pentru briose apoi se repartizeaza budinca rece si visinele . Deasupra se repartizeaza restul de compozitie.
Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute.
Reci se pudreaza cu zahar.
200 g visine fara samburi
200 g budinca de vanilie gata preparata
175 g unt
175 g zahăr
300 g făină alba bl 00
1 praf de copt
3 ouă
75 ml lapte
2 zahar vanilat
Se freaca bine untul cu zaharul si vanilia, adaugam apoi, faina cernuta impreuna cu un praf de sare si praful de copt.
Ouale se amesteca impreuna cu laptele si se toarna peste compozitia cu unt.
Se mixeaza bine 4-5 minute pana cand compozitia obtinuta este omogena si fina.
Se toarna cate o lingura in formele pentru briose apoi se repartizeaza budinca rece si visinele . Deasupra se repartizeaza restul de compozitie.
Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute.
Reci se pudreaza cu zahar.
Comentarii