Cake pops cu inima de magiun

Astazi am sarbatorit inceperea noului an scolar si am avut in vizita cativa pitici de clasa I, colegi ai fiului meu. Asadar am facut un dulce rapid pe care cei mici pur si simplu l-au devorat intr-o clipa. Celebrele cake pops - acadele sanatoase, cu inima de magiun , fara nici un pic de zahar.
 Pentru 12 bucati :
100 g biscuiti digestivi
100 g nuca de cocos macinata
100 g nuca prajita macinata
3 linguri de magiun Topoloveni
50 g ciocolata 
diverse decoratiuni pentru torturi, sau cacao neagra
 *12 betisoare de plastic

Modul de preparare este extrem de simplu si sunt gata in doar 10 minute.
Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca si nuca de cocos. Adaugam magiunul si omogenizam totul. ( daca preferati puteti utiliza doar nuca sau doar biscuiti, dar indiferent ce veti alege, magiunul de Topoloveni va transforma aceste bomboane simple, in adevarate delicatese)
Se obtine o pasta groasa , din care modelam 12 bile de marimea unei nuci pe care le asezam pe o farfurie. In acestea infingem betisoarele si daca avem timp refrigeram o ora. 
Topim ciocolata pe bain marie sau 10 secunde la microunde si " scaldam" fiecare bomboana pe care o trecem apoi prin decoratiunile pentru tort.
Pentru ca nu avem nici un pic de zahar , bomboanele isi pastreaza forma si pot fi decorate in diverse feluri, chiar si pentru petreceri pretentioase.
Si gata ... si garantat, in cateva minute dispar in guritele pofticioase . Cand au plecat musafirii fiul meu m-a intrebat - mami nu-i asa ca mai faci bomboane cu inima de magiun, sunt absolut delicioase.
Despre magiunul Topoloveni , care este facut din doar un singur ingredient,v-am mai vorbit aici pe blog.
Anul acesta magiunul nostru traditional a implinit 101 ani. Este facut dupa o reteta originala, din prune proaspete , netratate chimic, din livezi romanesti. Magiunul  de Topoloveni este cel mai sanatos gem de fructe de pe piata, fiind fabricat in cazane cu pereti dubli, fiert la aburi, la temperatura constanta. In acest mod toate propietatile fructelor se pastreaza. 100% natural, fara conservanti, fara aditivi alimentari, fara E-uri, fara zahar adaugat.


Magiunul Topoloveni este un produs minunat,  100% natural, fara zahar adaugat si fara conservanti, fara E-uri si fara gluten, respectand reteta autentica de acum 101 ani, facut cu doar un singur ingredient : prune  ecologice, din plantație românească. Calitatea acestuia l-au facut cunoscut in intreaga lume. In plus, a primit numeroase premii si distinctii fiind furnizor al Casei Regale a Romaniei.. Aliment-medicament poate fi consumat si de catre persoanele cu diabet si chiar poate fi oferit chiar şi copiilor mici începând cu vârsta de 6 luni. Magiunul de prune Topoloveni conţine 97% fibre naturale, deci ajută la pastrarea sănătăţii sistemului digestiv şi uşurează tranzitul.Consumul de magiun Topoloveni poate previne apariția diabetului de tip 2, a aterosclerozei, a bolilor cardio-vasculare, a bolilor vasculare cerebrale precum şi a unor tipuri de cancer. Are efecte benefice asupra sănătății sistemului osos, fiind indicat tuturor datorită conținutului  de bor, care previne apariția osteoporozei, facilitează asimilarea calciului, magneziului și a vitaminei D. Are efect anti-stres, întăreşte sistemul imunitar, conţine xylitol natural, care oprește demineralizarea dinților, fier, seleniu, vitamine, magneziu şi antioxidanţi care previn îmbatrânirea.

 Un borcan de magiun Topoloveni costă numai 10.50 lei în magazinul online si poate fi achizitionat si din Bucureşti , unde îl găsiţi la acelaşi preţ onorabil în magazinele propii din Str. C.A. Rosetti, nr. 26, Sector 2 si din Bd. Carol I, nr 57, Sector 2. De la aceste magazine puteţi să beneficiaţi de oferte exclusive. De asemenea il gasiti si la diverse magazine partenere.





Comentarii