Pizza cu ton si Mozzarella Gourmet Delaco

Pizza cu ton si Mozzarella Gourmet Delaco


Ingrediente blat pentru o pizza mare


  •  300g faina alba
  •  150ml apa calda
  •  10g drojdie proaspata
  •  1 lingurita zahar brun
  •  un varf de cutit sare
  •  2 linguri ulei de masline

Ingrediente topping


  • 1 conserva ton bucati  in ulei
  • o lingura pasta de rosii de casa
  • Delaco Mozzarella Gourmet
  • rondele de ceapa rosie
  • boabe de porumb din conserva
  • masline negre rondele.

MOD DE PREPARARE


Cernem faina impreuna cu sarea.  Dizolvam drojdia in apa calduta in care adaugam zaharul.

Omogenizam si adaugam uleiul de masline si  faina. Framantam aluatul pana ce acesta se desprinde de pe peretii vasului. Acoperim cu servet curat si lasam la crescut timp de 20-30 minute.

Cand aluatul a crescut, incingem cuptorul.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire pe care o asezam in tava de copt. Ungem cu pasta de rosii, si o bagam in cuptor 5 minute, apoi peste ea repartizam cu generozitate, tonul scurs bine si faramitat, boabele de porumb, maslinele si rondelele de ceapa. La sfarsit presarati dupa pofta inimii, mozzarella gourmet rasa.

Introducem tava in cuptor, la 200 C timp de 20 min.

Eu am cuptor electric si intotdeauna coc pizza cu functia de ventilatie pornita, insa aceasta pizza are toate ingredientele numai bune de mancat. Asadar , la un cuptor normal, 20-25 minute, pe gratarul de jos, este suficient.

Comentarii